Kommunikation & PR

Ingemann & Co. tilbyder jeres virksomhed eller organisation assistance inden for en bred vifte af kommunikationsdiscipliner fra revitalisering af en eksisterende kommunikationsstrategi/plan til udarbejdelse af en ny, fra SoMe-strategi til et servicetjek af jeres interne kommunikation. Vi kan hjælpe med placering af historier i mediebilledet, sparring med virksomhedens talspersoner eller budskabstræning af topledelsen forud for vigtige eller kritiske interviews.

Vi har desuden et produkt der hedder ”nyhedsdetektiven”, hvor vi sammen med jer først finder de gode historier om jeres services og produkter, og dernæst hjælper jer med at fortælle jeres kunder og interessenter om dem.

Ingemann & Co. kan hjælpe med at planlægge, strukturere og eksekvere vigtige nyheder præcist og koordineret for jeres virksomhed eller organisation, hvad enten det drejer sig om fx en vigtig produktlancering, en børsnotering eller udskiftning i organisationens topledelse. Uanset nyheden har vi omfattende erfaring omkring arbejdet med den fra start til slut. Det er helt afgørende, at en nyhed kommer ud på den rette måde og på det rette tidspunkt. Ellers kan man risikere at kommunikere noget helt andet, end det man ville.