Services hos Ingemann & Co.

Ingemann & Co. tilbyder nedenstående services, som fungerer både som selvstændige services eller services, der kan bygges sammen. Læs mere herom neden for eller under menubjælken Services.

Strategi

Vi hjælper med at udvikle jeres strategi og få den omsat i handling, så det kan mærkes i dagligdagen og aflæses i resultaterne.

Forretningsudvikling

Vi kan assistere med at forretningsudvikle jeres virksomhed eller organisation med en agil og operationel metode, og fx opnå vækst eller konsolidering.

Interessentanalyse

En interessentanalyse fra Ingemann & Co. giver jer konkret viden om, hvilke parametre, I skal arbejde med og implementere for at styrke resultaterne.

Public Affairs

Vi kan sikre jeres virksomhed eller organisation taletid, dér, hvor det har betydning og indflydelse på de beslutninger, der har stor værdi.

Kommunikation & PR

Vi tilbyder jer assistance inden for en bred vifte af kommunikationsdiscipliner fra revitalisering til kommunikationsstrategi/plan.

Stakeholder Management

Vi benytter os af en 3-trinsmodel, når vi rådgiver vores kunder om Stakeholder Management: Identifikation, vurdering og målretning.

Krisestyring & Issues Management

På et splitsekund kan I stå midt i en såkaldt shitstorm især anno 2018. Vi er klar til at hjælpe og styre jeres krisekommunikation.