Forretningsudvikling

Ingemann & Co. kan tilbyde din virksomhed eller organisation assistance med at udvikle og/eller konsolidere forretningen i hele værdikæden lige fra udviklingsleddet til kunde-/aftagerleddet.

Med udgangspunkt i målrettede analyse- og implementeringsmodeller vil Ingemann & Co. komme med konkrete forslag til hvordan driften i din virksomhed eller organisation kan optimeres i forhold til fx salgsmål, udviklingsmål og nøgletal.

Der kan være tale om mindre, mellemstore og større tiltag lige fra revitaliseringsprojekter til opbygning af nye (eller afvikling af gamle) forretningsområder. Opstramning af forretningsgange, ny organisationsstruktur, fusion, indgang på nye markeder, og ledelses-eller bestyrelsessammensætning. Og ikke mindst assistance til hvordan eksekveringsevnen på trufne beslutninger kan optimeres.

Kort sagt: Ingemann & Co. kan assistere med at forretningsudvikle jeres virksomhed eller organisation med en agil og operationel metode, der gør, at I efterfølgende ubesværet kan implementere de anbefalede tiltag. Jeres virksomhed eller organisation kommer til at fremstå endnu mere strømlinet og fokuseret på at nå jeres mål uanset om disse er fx vækst eller konsolidering.